POISTOT (HO 19.11.2015) Helkinginsanomat.com - hel24.fi - hspic.fi

28. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali 16. – 22.11.2009. Marraskuu lähestyy ja tuo tullessaan lasten ja nuorten oman elokuvaviikon. Vuoden 2009 kunniavieraaksi saapuu Raimo O. Niemi, ja ohjaajan tuotannolle on omistettu retrospektiivi. Rakastetut ruotsalaiset lasten- ja nuortenelokuvat ovat yksi vuoden teemoista. www.oulunelokuvakeskus.fi/lef2009 Lokakuu Viikko 42
Torstai 2009-10-15

Edellinen Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

Tämänkö miehen Keskusta pistäisi ehdolle Euroopan presidentin virkaan? Ei ikinä! Kuva

Arkisto 2007: Paavo Lipponen siirtyy politiikasta mustelmiaan kirjoittamaan. Tässä eräs kohokohta. Lue!
Arkisto 2006: Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien ja heidän perheenjäsentensä (selvitettävänä) karkottamisesta Suomesta juuri ennen Irakin sotaa jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Petri Rissanen. Linkki

Arkisto 2007: Lipposen mustelmat. Pääkirjoitus. Perjantai 2007-02-16. Lue!
Arkisto 2001. Bisquit Seppo Ahti Ilta-Sanomat 03.04.01. Lue!

Court blocks six deportations to Baghdad guardian.co.uk
Blogi: viikkosanomat.fi : Oikeuden halventamisesta. - 1-1 Saksa-Suomi.

Tämänkö miehen Keskusta pistäisi ehdolle Euroopan presidentin virkaan? Ei ikinä!


Arkisto 2007: Paavo Lipponen siirtyy politiikasta mustelmiaan kirjoittamaan. Tässä eräs kohokohta.

"Viime eduskuntavaaleissa syntyi jännitteitä Lipposen puheista Yhdysvaltain vierailulla. Irak-jupakasta huolimatta poliittiseksi perinnöksi jäi laajapohjainen yhteistyö." Toimittaja Ari Hakahuhta TV1:n uutisissa torstaina 2007-02-15 klo 20.30. Kuva uutislähetyksestä, jossa itkuaan ja tai kiukkuaan nieleskelevä SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen on vihdoinkin saapunut hallitusneuvotteluihin kertomaan siitä, että pääministeriksi tulee vieressä istuva Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki, jota ei vielä tässä vaiheessa onnistuttu rankaisemaan. Kuva ja teksti Pertti Manninen.
Arkisto 2006: Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien ja heidän perheenjäsentensä (selvitettävänä) karkottamisesta Suomesta juuri ennen Irakin sotaa jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Petri Rissanen.
http://www.nettisanomat.com/2006/12/05/irakkarkotus.html

Arkisto 2007: Lipposen mustelmat. Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Perjantai 2007-02-16.

Aikoinaan hyvinkin vaikutusvaltainen poliitikko ja melkein valtiomies Paavo Lipponen joutuu (ilmeisesti) tästä lähtien vain muistelemaan mennyttä suurta aikaa.

Mitä tulikaan tehdyksi?

Muisteluolosuhteet ovat hienot: avustajia, arkistonhoitajia, työhuone kodin vierestä eduskuntatalosta ja ikuinen käyttöoikeus uimahalliin. Voisiko sitä enempää toivoa. Puhemiehen ökymuhkea eläkekin tuli itse järjestettyä: Ensin Riitta Uosukaiselle ja sitten itselle. Kirjoittamisesta saa rahaa ja ehkä kaikenlaisia kuluja voi maksaa ilman tilintekovelvollisuutta vuosittain (?) myönnettävästä lisäavustuksesta.

Ainoa ongelma näyttääkin olevan muisti ja sen tarkoituksenmukaisuus ja unohduksen hyväksikäyttäminen. Voisi sanoa, että valtion satsaus menee hukkaan: Paavo Lipponen on jäävi kirjoittamaan Paavo Lipposesta yhteiskunnan varoilla ja rahoituksella. Ehkä päättäjät hyväksyivät tämän, jotta pääsisivät eroon ex-puhemiehestä. En tätä kyllä usko. Siis eroon pääsemistä.

Kaikenlaiset raatelijat tulevat esiin paljastamaan ne mustelmat, joista puhemies ei itse halua kertoa.

Selvittämättä on edelleen se, mitä pääministeri Paavo Lipponen lupasi USA:ssa presidentti George W. Bushille ja millä valtuuksilla.

Selvittämättä on edelleen se, sekaantuiko hänen johtamansa hallitus Irakin sotaan jo ennen varsinaisten taistelutoimien alkamista päättäessään karkottaa irakilaisdiplomaatteja Suomesta USA:n vaatimuksesta. Oikeuskansleri Paavo Nikula joutuu tutkimaan asian ja antamaan vapauttavan päätöksen sanakiemuroin.

Selvittämättä on edelleen se, miten Paavo Lipponen sekaantui SDP:n ex-puoluejohtajan Ulf Sundqvistin velkasopimukseen ja miten hän uhrasi ministeri Arja Alhon selvitäkseen sotkusta, joka näyttää nyt suunnitellulta, kun hän valitsi Arja Alhon ministeriksi, jonka vastuulla sopimuksen tekeminen oli ja joka joutui siitä sitten kantamaan äärimmäisen poliittisen vastuun pääministerin sijasta. Tämänkin asian oikeuskansleri Paavo Nikula tutki ja antoi vapauttavan päätöksen sanakiemuroin, että "pääministeri Paavo Lipponen ei ole antanut markkamääräisiä ohjeita asiassa"! Avustajakin jotain todisti Paavo Lipposen puolesta, ei kuitenkaan valan velvoittamana oikeudessa. Paavo pääsi pälkähästä. Tällöinkö ne kuuluisat "Nahkurin orsi"- sanat lausuttiin?

Selvittämättä edelleen on se kuinka hallitus yhteneväisesti todisti oikeuskansleri Paavo Nikulalle, että valtion omaisuuden hävittämisestä, Soneran UMTS-kaupoista ei ole sitten yhtään mitään puhuttu missään hallituksessa eikä asiasta oikein mitään tiedettykään, Se tuli oikeastaan pyytämättä ja yllätyksenä, nimittäin se parinkymmenen miljardin markan tappio, kun Saksasta ostettiin ilmaa. Sinänsä Paavo Lipponen on joutunut vastuuseen asiasta. SDP hävisi vuoden 2003 vaalit keskustalle 6000 tai 8000 äänellä. Kyllä kai Suomessa sen verran täysijärkisiä oli, että äänestivät tavoistaan poiketen keskustapuoluetta päästäkseen eroon tästä valtion omaisuuden kaikenpuolisesta hävittäjästä.

Kaiken tämän muutaman esimerkin kaltaisen röyhkeyden jälkeen, Paavo Lipposella oli otsaa olla loukkaantunut hävitessään "täydelliselle amatöörille" Anneli Jäätteenmäelle vuoden 2003 vaalit, ja tulla itkemään kameroiden eteen kuinka väärin häntä on kohdeltu. Suomi olisi kaatunut jo ajat sitten, jollei monet tavalliset ihmiset olisi pystyneet selviytymään vaikeuksistaan ja jatkaneet elämäänsä muuttuneissa olosuhteissa.

Selvittämättä on edelleen se, oliko Paavo Lipposella, niin paljon alamaisia ja nuoleskelijoita, että viitsivät masinoida vaaleilla valitun pääministerin kaatamisen ja vaatia keskustaa hyväksymään tämän menettelyn. Sivumennen sanottuna keskustan Ylen hallintoneuvoston naiset torppasivat SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Jouni Backmanin kuningastien Ylen pääjohtajaksi.

Lipposen mustelmat tulee olemaan mielenkiintoista luettavaa, varsinkin ne osuudet, joissa hän suunnitelmallisesti muistaa väärin kaikki urallaan sattuneet skandaalit ja niistä selviytymisen Valtamedian suosiollisella avustuksella.

Nettisanomien vakooja aikoo olla kärpäsenä katossa ja saada hiukan etukäteistietoja tulevista aiheista ja julkaista niitä ikään kuin ne olisivat tosia!

Perjantaina 2007-02-16. Lipposen mustelmat. Pääkirjoitus. Nettisanomat. Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2007/02/16/paakirjoitus.html

Liite.

Toimittajan lauseet eduskunnan puhemies Paavo Lipposen viimeisestä työpäivästä puhemiehenä ja muutama kuva haastattelun kuvituksen kohokohdista: Tapaaminen Yhdysvaltain presidentti George W. Bushin kanssa (saapuminen pitkällä limousinella) sekä istuminen oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäen vieressä kertomassa, että seuraavan hallituksen pääministerin nimi on Anneli Jäätteenmäki (harvemmin nähty itkukuva).

TV1-uutiset torstaina 2007-02-15 klo 20.30.

Toimittaja Matti Rönkä:
".. Vaalien jälkeen muistelmien kirjoittamiseen ryhtyvä Paavo Lipponen johti tänään viimeistä kertaa istunnon eduskunnassa. Eduskunta aloittaa huomenna vaalitaukonsa."

Toimittaja Ari Hakahuhta juontaa Lipposen puheiden ja kuvien välissä ja aikana:

"Neljä vuotta puhemiehenä ja kahdeksan pääministerinä Paavo Lipposen ura poliittisen vallan huipulla on päättymässä. Kaksitoista vuotta sitten SDP oli oppositiossa ja vaaleissa kilvoiteltiin miten johdetaan kansa pois laman karikoista.

Sateenkaarihallituksen muodostajana pitääkin viiden puolueen yhteistyötä merkittävimpänä saavutuksenaan.

Lipponen tukee pääministeri Matti Vanhasen ajatusta, että perustuslain toimivuus arvioidaan seuraavalla vaalikaudella, myös se, että pitäisikö presidentin ulkopoliittista valtaa edelleen kaventaa pääministerin hyväksi

Lipponen tuli tunnetuksi värikkäistä tokaisuistaan. Rakkaimpia poliittisia vastustajiaan olikin keskustan Mauri Pekkarinen.

   Isonna!

 Isonna!

Viime eduskuntavaaleissa syntyi jännitteitä Lipposen puheista Yhdysvaltain vierailulla. Irak-jupakasta huolimatta poliittiseksi perinnöksi jäi laajapohjainen yhteistyö.

Lipposen mukaan päivänpoliittinen keskustelu jää vast'edes vähemmälle."

Toimittaja Matti Rönkä:
"Myös vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes jättää tänään eduskunnan ..."
http://www.nettisanomat.com/2007/02/16/paakirjoitus.html

Arkisto 2001. Bisquit Seppo Ahti Ilta-Sanomat 03.04.01. "Nyky-Suomessa ministerineuvoston puheenjohtajalla eli tämän päivän kielellä pääministerillä, ja asevoimien komentajalla on selkeä työnjako: Puolustusvoimien komentaja on se, jonka sliipattu olemus tuo mieleen Rutenian lähettilään Marx-veljesten elokuvasta. Pääministeri on hän, jonka diplomaattinen sulavuus muistuttaa lähinnä serbialaista sotapäällikköä."
http://www.nettisanomat.com/2001/04/05/bisquit.htm


News UK news Immigration and asylum Court blocks six deportations to Baghdad Home Office refused to disclose precise destination or date of flight believed to have left Heathrow this morning
Alan Travis, home affairs editor guardian.co.uk, Thursday 15 October 2009 15.48 BST The flight is believed to have left Heathrow this morning. Photograph: Steve Parsons/PA

A high court judge blocked the forced removal of at least six Iraqi asylum seekers on a deportation flight to Baghdad that is believed to have left Heathrow this morning. Mr Justice Davis granted an injunction preventing the removals on the grounds that the Home Office had refused to disclose the precise destination of the flight. The removal directions simply stated "Iraq" and officials refused to disclose the route or even the date that it was to take place.

It is the first time the Home Office has tried to send refused asylum seekers back to Baghdad. All previous Home Office charter flights have deported people to the Kurdistan regional government-controlled area of northern Iraq. Caroline Slocock, chief executive of Refugee and Migrant Justice, who was involved in securing the injunction, said: "If the flight has gone to central or southern Iraq, it shows a cavalier attitude towards the law which is of great concern." She said the government should have waited for the outcome of a recent appeal court asylum case involving a review of current conditions in Iraq, which was likely to lead to many more Iraqis gaining the right to stay in Britain. "The government should have waited and the fact that the destination or time of the flight was kept secret only makes things worse. The injunction we received last night said this secrecy was unlawful. So clearly the flight should not have proceeded."

http://www.guardian.co.uk/uk/2009/oct/15/court-blocks-baghdad-deportations

2009 Lokakuu Viikko 41
Lauantai 2009-10-10
Aleksis Kiven päivä

Edellinen Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

”Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.” Lue!

Stubb: "Erinomainen ratkaisu" ...
Lue!

War and peace prizes guardian.co.uk

Blogi: HelkinginSanomat.fi


”Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.” Muistinvaraisesti. Pertti Manninen.

The road to hell is paved with good intentions.
Earlier variants of this proverb are recorded as Hell is paved with good intentions. recorded as early as 1670, and an even earlier variant by Saint Bernard of Clairvaux Hell is full of good intentions or desires.
Similar from Latin: ”The gates of hell are open night and day; Smooth the descent, and easy is the way” — Virgil, the Aeneid Book VI line 126

http://www.aamulehti.fi/ STT 09.10. - 16:18 (Luotu: 12:47)
Stubb: "Erinomainen ratkaisu" ...
Ulkoministeri Alexander Stubb pitää presidentti Obaman rauhanpalkintoa erinomaisena ratkaisuna Nobel-komitealta. Stubb arvioi STT:lle, että palkinto vahvistaa entisestään Obaman ja hänen hallintonsa uutta ulkopoliittista linjaa. Stubbin mukaan Obama on luonut kansainväliseen politiikkaan uuden, myönteisen ilmapiirin. Stubb kertoi myös presidentti Tarja Halosen olevan erittäin iloinen Obaman palkitsemisesta.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/stubb-erinomainen-ratkaisu-ja-muita-suomalaiskommentteja/158216

Comment is free Cif America War and peace prizes
The dismaying gift of the Nobel prize puts Barack Obama on the list of its winners who promised peace but prosecuted war
Howard Zinn guardian.co.uk, Saturday 10 October 2009 08.00 BST
Nobel peace prize winer Henry Kissinger (right) with Richard Nixon. Photograph: AP

I was dismayed when I heard Barack Obama was given the Nobel peace prize. A shock, really, to think that a president carrying on two wars would be given a peace prize. Until I recalled that Woodrow Wilson, Theodore Roosevelt, and Henry Kissinger had all received Nobel peace prizes. The Nobel committee is famous for its superficial estimates, won over by rhetoric and by empty gestures, and ignoring blatant violations of world peace.
...
Oh yes, the committee saw fit to give a peace prize to Henry Kissinger, because he signed the final peace agreement ending the war in Vietnam, of which he had been one of the architects. Kissinger, who obsequiously went along with Nixon's expansion of the war, with the bombing of peasant villages in Vietnam, Laos and Cambodia. Kissinger, who matches the definition of a war criminal very accurately, is given a peace prize!

People should be given a peace prize not on the basis of promises they have made – as with Obama, an eloquent maker of promises – but on the basis of actual accomplishments towards ending war, and Obama has continued deadly, inhuman military action in Iraq, Afghanistan and Pakistan.

The Nobel peace committee should retire, and turn over its huge funds to some international peace organization which is not awed by stardom and rhetoric, and which has some understanding of history.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2009/oct/09/nobel-peace-prize-war-obama
2009 Lokakuu Viikko 41
Perjantai 2009-10-09


Edellinen
Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

"Jag tycker inte att Obama har främjat freden på nåt märkbart sätt". Kuvat
Nobel peace prize awarded to Barack Obama & Barack Obama's Nobel prize greeted with cynicism, surprise and optimism guardian.co.uk
Arkisto 2007 Förbjud atomvapnen 1957. Kuva
Arkisto 2006 Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.
Lue!
Arkisto 2008 Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!
Arkisto 2008
Nobelisti mielii yhä Natoon. Lue!
General urges Barack Obama to send more troops to Afghanistan guardian.co.uk
Die Bombennacht von Afghanistan. Wie viele Zivilisten mussten wirklich sterben? & Parlamentarische Sternstunde heute im Bundestag.
Lue!
US puts Europeans on alert to provide more troops for Afghan campaign guardian.co.uk


Arkisto 2007
Året var 1957. Dokumentär av Jonas Fohlin, Olle Häger och Kjell Tunegård. SVT2. Kuvia sunnuntaina 2007-01-07.  Klo  21.15- 21.35. Kuvat. Pertti Manninen
http://www.nettisanomat.com/2007/01/09/etusivu.html

Arkisto 2006. HBL Hufvudstadsbladet. Debatt. Nato. Aktualisera en kärnvapenfri zon igen. Stig Gustafsson. Curt Riberdahl. Tisdag 21 november 2006. (Käännös: Pertti Manninen).

Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.
HBL:ssä (3.11)
selostettiin tarkasti muun muassa Naton, Ruotsin ja Suomen välistä syvennettyä yhteistyötä. Suomen Puolustusministeri on äskettäin eräässä puheessaan sanonut, että Suomella on vain kaksi vaihtoehtoa: nostaa puolustusmäärärahoja tai liittyä Natoon.
Eräs kysymys, joka ei vielä ole vaikuttanut suomalaiseen keskusteluun, on se, että Nato on sotilasliitto, joka rakentuu soveltuvin osin Euroopassa oleviin ydinaseisiin. On pidätetty oikeus käyttää ydinaseita ensin, vaikka ei olisikaan jouduttu sellaisten aseiden käytön kohteeksi. Tämä oikeus on nimeltään "first use". Tämä oikeus kohdistuu myös sellaisiin maihin, joilla itsellään ei ole ydinaseita.
Mielestämme tällainen ydinasedoktriini on kansainvälisen oikeuden vastainen. Sellaiseksi sen tulkitsi Haagin kansainvälinen tuomioistuin 1996-07-08 neuvoa-antavassa lausunnossaan. Lausuma voidaan mielestämme tulkita myös niin, että Naton jäsenvaltioiden tulee aktiivisesti vaikuttaa organisaation ydinasepuolustukseen liittyvien kysymysten selvittelyssä. ...
http://www.nettisanomat.com/2006/11/21/etusivu.html#ydinaseeton

"Jag tycker inte att Obama har främjat freden på nåt märkbart sätt" - Populärmusik från VITTULA  - Löytyi nimettömät! - Keskusta uhohti köyhän (Aleksi Eskelinen)


"Durango".
Stanley Kubrickin elokuva Kellopeliappelsiini MTV3:ssa tänään klo 23.30. A Clockwork Orange (1971). Kuvassa Malcolm McDowell. http://www.indelibleinc.com/kubrick/films/clockwork/

Arkisto 2008. "There is, as yet, no proof of any corruption by any of the politicians involved, but the relaxed attitude of lawmakers to the law is undermining public confidence in politicians in general, and Mr Vanhanen's administration in particular." Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:
"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner."
Financial Times

Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

HelkinginSanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


N:o 42.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-10-15 ja 2009-11-20 (karsinta), nettiin 2009-11-20, linkkejä 2009-11-20.

HelkinginSanomat 2009/10/15 - Tämänkö miehen Keskusta pistäisi ehdolle Euroopan presidentin virkaan? Ei ikinä! Kuva - Arkisto 2007: Paavo Lipponen siirtyy politiikasta mustelmiaan kirjoittamaan. Tässä eräs kohokohta. - Arkisto 2006: Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien ja heidän perheenjäsentensä (selvitettävänä) karkottamisesta Suomesta juuri ennen Irakin sotaa jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Petri Rissanen. - Arkisto 2007: Lipposen mustelmat. Pääkirjoitus. Perjantai 2007-02-16. - Arkisto 2001. Bisquit Seppo Ahti Ilta-Sanomat 03.04.01. - Court blocks six deportations to Baghdad guardian.co.uk - Blogi: HelkinginSanomat.fi : Oikeuden halventamisesta. - 1-1 Saksa-Suomi. - ”Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.” - Stubb: "Erinomainen ratkaisu" ... - War and peace prizes guardian.co.uk - HelkinginSanomat torstai 15.10.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - Sanomatori - http://www.HelkinginSanomat.com - N:o 42.Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".


Viikko 41.


Viikko 41 - Tiistai 2009-10-06

Edellinen
- Seuraava - Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

Vanhasen talosta löytyi nimettömät!
Matti Vanhasen talotarkastuksessa löytyi kuin löytyikin: nimettömät. Lue!

Matti Vanhanen. Päiväkirja. Sunnuntai 4.10.2009. Irlannin kansanäänestys. Lue!
Matti Vanhanen. Päiväkirja. Torstai 1.10.2009.
" ... Olen tänään sopinut puolueettomasta tarkastuksesta ..." Lue!

Arkisto 2005. "Hänen kotonaan ei ole ollut edes kirjahyllyä." Lue!


Eight US soldiers killed in Afghanistan. guardian.co.uk, Sunday 4 October 2009Viikko 41 - Keskiviikko 2009-10-07

Edellinen
- Seuraava - Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

Matti Vanhasen talokohu. Kahden tunnin katselmus. Kuva

ASP 500 ERROR An error occured processong the page you requested.
Please see the details ... Kuva

Keskusta unohti köyhän. Aleksi Eskelinen
.
"Olen huolissani keskustan tilasta. Keskustelu- ja arvostelukulttuuri on surkea.
Hallitusryhmät sopivat torstaina 1.10.2009 parlamentaarisen työryhmän esitystä mukaillen Yleisradiomaksun käyttöönotosta vuodesta 2012 lähtien. Tämä päivä osoitti valtiovallan ja keskustan demokratian surkean tilan sekä perimmäisten arvojen unohtamisen."
Lue!

Italian court rules Berlusconi's immunity law unconstitutional. guardian.co.ukViikko 41 - Torstai 2009-10-08

Edellinen
- Seuraava - Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

"HAL's Brain Room ". Stanley Kubrickin elokuva 2001: Avaruusseikkailu - 2001: A Space Odyssey (1968). Kuva

BISQUIT CSI Lepsämä
. Ilta-Sanomat torstaina 2009-10-08. Lue!
Korvola seisoo yhä juttunsa takana "Totta helkkarissa"
Lehti: Kohulautaa ei löytynyt- Kuva
Paakkanen huolissaan Marimekosta Takaisinosto on käynyt mielessä - Lautoja ei löytynyt. Kuva
Vanhasen talosta löytyi nimettömät! Nettisanomat tiistaina 2009-10-06. Lue!
Tähän on tultu: Poliisi, pääministeri ja kananpojat. Kuva
Tähän on tultu: Mokkula, pääministeri ja kananpojat. Kuva


Keskusta unohti köyhän. Aleksi Eskelinen. Lue!2009 Lokakuu Viikko 41
Perjantai 2009-10-09


Edellinen
Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

"Jag tycker inte att Obama har främjat freden på nåt märkbart sätt". Kuvat
Nobel peace prize awarded to Barack Obama & Barack Obama's Nobel prize greeted with cynicism, surprise and optimism guardian.co.uk
Arkisto 2007 Förbjud atomvapnen 1957. Kuva
Arkisto 2006 Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.
Lue!
Arkisto 2008 Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!
Arkisto 2008
Nobelisti mielii yhä Natoon. Lue!
General urges Barack Obama to send more troops to Afghanistan guardian.co.uk
Die Bombennacht von Afghanistan. Wie viele Zivilisten mussten wirklich sterben? & Parlamentarische Sternstunde heute im Bundestag.
Lue!
US puts Europeans on alert to provide more troops for Afghan campaign guardian.co.uk
2009 Lokakuu Viikko 41
Lauantai 2009-10-10
Aleksis Kiven päivä

Edellinen Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

”Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.” Lue!

Stubb: "Erinomainen ratkaisu" ...
Lue!

War and peace prizes guardian.co.uk

Blogi: HelkinginSanomat.fi

Viikko 42.2009 Lokakuu Viikko 42
Torstai 2009-10-15

Edellinen Seuraava Uusin
viikkosanomat.fi -blogi

Tämänkö miehen Keskusta pistäisi ehdolle Euroopan presidentin virkaan? Ei ikinä! Kuva

Arkisto 2007: Paavo Lipponen siirtyy politiikasta mustelmiaan kirjoittamaan. Tässä eräs kohokohta. Lue!
Arkisto 2006: Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien ja heidän perheenjäsentensä (selvitettävänä) karkottamisesta Suomesta juuri ennen Irakin sotaa jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Petri Rissanen. Linkki

Arkisto 2007: Lipposen mustelmat. Pääkirjoitus. Perjantai 2007-02-16. Lue!
Arkisto 2001. Bisquit Seppo Ahti Ilta-Sanomat 03.04.01. Lue!

Court blocks six deportations to Baghdad guardian.co.uk
Blogi: viikkosanomat.fi : Oikeuden halventamisesta. - 1-1 Saksa-Suomi.

 

Sivun alkuun!

 

2012-05-11: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.